Om företaget - Tema Elektro

Välkommen till Tema Elektro!

Vi vill tillsammans med våra kunder leverera smarta energilösningar för framtiden. Det kräver produkter och tjänster med hög kvalitet och stor flexibilitet. För att lyckas har vi formerat om oss och driver nu den framtida utvecklingen i företaget Tema Elektro AB.

Vad kan Tema Elektro erbjudadig?

Tema Elektro AB är ett serviceföretag som hanterar alla typer av elinstallationer såsom el, tele, data och larm och inte minst serviceåtaganden. Belysning och ljussättning en annan gren som vi jobbar med. Vi projekterar, designar och installerar kompletta lösningar för en optimal funktion och en effektiv energianvändning. Vi levererar funktionella, estetiska och säkra helhetslösningar.

Mervärde för våra kunder

En av våra ledstjärnor är goda kundrelationer. Därför arbetar vi för långsiktiga kundrelationer med framtiden för ögonen. Med innovativa idéer, entusiasm och stor arbetsglädje skapar vi tillsammans med våra kunder kvalitativa och optimala lösningar. Djupt verksamhetskunnande och teknisk spetskompetens ökar våra kunders konkurrenskraft. Med över 25 år i branschen har vi byggt upp ett stort nätverk av samarbetspartners. Det gör oss till det lilla företaget med de stora resurserna.

Utmana oss!

Vi hälsar dig varmt välkommen som kund och ser fram emot ett bra samarbete. Ett samarbete som vi vill ska skapa mervärde för dig som kund, för oss som leverantör och för den miljö vi lämnar efter oss. - Och du, vi gillar utmaningar därför vågar vi lova att vi ständigt ska vara lite bättre!